Синът на Софи Маринова проговори за огромния скандал. Ако сте проследили криминалните

...
Синът на Софи Маринова проговори за огромния скандал. Ако сте проследили криминалните
Коментари Харесай

Лоренцо за скандала с трафика на мигранти: Никога не съм се крил, бях си вкъщи

Синът на Софи Маринова проговори за големия скандал. 

Ако сте наблюдавали престъпните летописи от предходната седмица, сигурно ви е попаднало заглавието, че артистът Лоренцо е заплетен в някаква каша с трафик на бежанци. Нещо повече - полицията го търсеше, а най-после той се предаде доброволно в Бургас. 

Каква, обаче, е истината съгласно Лоренцо? Именно за това проговори той в профила си в Instagram, откъдето също беше липсващ.



По думите на сина на Софка всичко, което се е изписало за него, са  " най-просто казано неистини ". " Всеки един, който ме познава персонално, знае, че съм задоволително образован и учтив да не се занимавам с противозаконни действия ", показва Лоренцо.



" Не е истина. Никога не съм се крил, бяха си у дома от самото начало. После полицията се усетиха, че е неистина, като отидох при тях да изясним какво се случва ", споделя още Лоренцо.

Певецът не показа по какъв начин съгласно него се е стигнало до това името му да бъде забъркано в този скандал и дали някой го е натопил. Иначе, Лоренцо даде обещание да се завърне с гръм и тропот на музикалната сцена. Обеща избухваща хитачка, каквато единствено в фамилията му могат да създадат. Лоренцо съумя и да се похвали. Той показа, че продава колата си, която е първокласен Мерцедес. Но няма да минава на по-нисък клас автомобил, в противен случай - ще надгражда. В профила си той сподели и идната кола - Бентли, написа каналът Vbox7.

novini.bg
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР